(Senior) Projectmanager HSPRO 13-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. (Senior) Projectmanager HSPRO 13-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

HSPRO, zoekt enthousiaste (senior) Projectmanagers voor een Realisatiebedrijf.

Ben jij de ervaren (senior) Projectmanager die toe is aan een nieuwe uitdaging en graag zijn of haar expertise wil inzetten in de breedste zin? Dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren!

Functieomschrijving: 

Als (senior) Projectmanager ben je integraal verantwoordelijk voor de realisatie van toegewezen projecten, van planvorming tot en met de overdracht aan het Leveringsbedrijf (interne klant). Jouw voornaamste verantwoordelijkheden omvatten:

 • In samenspraak met je interne Opdrachtgever stel je een projectplan op, met een heldere beschrijving van de scope en de projectkaders (Tijd, Geld, Kwaliteit, Informatie, Organisatie en Risico's), conform de standaarden en de onderliggende afspraken/contracten met externe klanten. Dit projectplan fungeert als de "baseline" voor de realisatie van je projecten.
 • Je identificeert projectrisico's in een vroeg stadium en neemt maatregelen om overschrijding van projectkaders te voorkomen.
 • Periodiek rapporteer je de voortgang ten opzichte van de projectkaders aan de Opdrachtgever en de Manager Realisatiebedrijf volgens de geldende procedures en formats.
 • Je organiseert projectevaluaties en draagt op basis van leerpunten en best practices voorstellen aan ter verbetering van de werkprocessen.
 • Je draagt actief bij aan de verdere professionalisering met specifieke aandacht voor het Realisatiebedrijf.

Gewenste Kwalificaties: 

Wij zoeken een zelfstandige en daadkrachtige professional die onder tijdsdruk kan werken en tevens goed functioneert in teamverband. Verder vragen wij:

 • WO-werk- en denkniveau, bij voorkeur in de richting van Civiele Techniek of Technische Bedrijfskunde.
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in de aansturing van complexe (leiding)infrastructurele projecten.
 • Een energieke houding ten opzichte van de dynamiek die projecten met zich meebrengen.
 • Aantoonbare ervaring op het gebied van (senior) projectmanagement en omgevingsmanagement.
 • Belangrijke competenties: analytisch vermogen, verbindend leiderschap, resultaatgerichtheid, bestuurlijke sensitiviteit en samenwerken.

HSPRO HEEFT JOU TE BIEDEN:

HSPRO is een ingenieurs- & projectenorganisatie actief binnen de industrie & machinebouw. We zijn op zoek naar uitdaging en kiezen de beste oplossing boven de makkelijkste weg. We gaan voor teamwork in plaats van persoonlijk succes.

HSPRO is gespecialiseerd in het realiseren van projecten binnen de industrie en machinebouw. Met circa 50 collega's kan HSPRO haar partners vanuit de vestigingen in Nederland een passende kennis- en/of capaciteitsoplossing bieden en is sinds 1998 een belangrijke speler binnen de industrie.

HSPRO Engineers hebben diepgaande interesse in het eigen vakgebied en zijn nooit uitgeleerd. Zij zijn voortdurend op zoek naar uitdaging en persoonlijke groei en blijven de ontwikkelingen graag een stap vóór. Door de tanden te zetten in complexe vraagstukken komen zij samen tot de beste oplossing. Hierbij staat teamwork en kennisdelen voorop, boven persoonlijk succes.

Wil jij als aankomend professional ook worden uitgedaagd om jezelf te blijven ontwikkelen en ben je bereid hierbij extra inspanning te leveren om te kunnen innoveren, grenzen te verleggen en kennis te delen? www.hspro.nl

Wij hebben jou als professional het volgende te bieden:

 • 30 vrije dagen + tot 12 extra (bonus)dagen
 • Persoonlijk ontwikkel- en opleidingsplan en de mogelijkheid tot deelname aan de HSPRO Academy
 • Doorgroeimogelijkheden door afwisselende en vooral uitdagende projecten die bij jou passen!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProjectmanager
Indicatie salaris (min – max]3500 – 6000
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)38 – 40
Contactgegevense.choinowski@hspro.nl , 642814984 onbekend
Type contractVast
BrancheEnergie/Gas/Water
LocatieMaastricht-Airport, Limburg,Nederland
Soliciteer directhttps://www.hspro.nl/vacatures/a0omi000004f47r2as-senior-projectmanager/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.